Arthur Kozak

Revisor
Sven Hultins gata 9c, 3tr
412 58 Göteborg
031 – 755 80 02
Arthur Kozak

Vill man få Arthur på lite extra gott humör kan man alltid bjuda honom på en sötsak eller två. Han har nämligen ett utomordentligt sinne för sötsaker och är inte sen med att tacka ja när fatet står på bordet, och ja… nog utnyttjar vi det ibland.

Januari 2014 var startskottet för Arthur här på BoRevision, endast en vecka efter Carina började satte Arthur sina första steg på kontoret i Göteborg. Efter drygt fem års erfarenhet av revisionsbranschen på annat håll ville han specialisera sig på bostadsrättsföreningar. Arthur har alltid viljan att anstränga sig lite extra för att vara tillgänglig för kunden, det är inte alltid att man når hela vägen fram då det ibland finns hinder, men han är ändå mån om att kunden ska känna att han alltid gjort sitt yttersta. Nyproduktion är Arthurs specialområde och arbetar alltid för att ha ett nära samarbete med kunden.

När du vill ha en revisor som inte bara engagerar sig i rutiner och siffror utan alltid vill ge kunden ett mervärde i varje relation, finns Arthur där för er. Han är en positiv, engagerad och förtroendegivande problemlösare med stor portion kommunikationsförmåga.