Cornelia Gustafsson

Revisor
Bangårdsgatan 13, 3tr
753 20 Uppsala
08-737 90 33
Cornelia Gustafsson

Tjejen som flyttade från Skövde till Uppsala älskar fotografering, är tokig i barnkläder och drömmer om att resa runt jorden med sina barn, och allra helst till varmare länder.

Cornelia började jobba på BoRevision hösten 2018 men har sedan tidigare erfarenheter av föreningslivet då hon själv drivit en egen cheerleadingförening och blev 2014 utsedd till Årets Kvinnliga Unga ledare på Skövde Idrottsgala. För Cornelia är det viktigt att bry sig lite extra om kunderna, inte enbart ur ett affärsmässigt perspektiv utan även på ett personligt plan. Hon tycker att det är viktigt att vara tillgänglig och ha förståelse för kundens unika behov och leverera därefter. Utöver revisionen brinner Cornelia lite extra för människor och relationer, privatekonomi och samhällsfrågor.

Att Cornelia är en tjej som är driven, målinriktad och strategisk är inget snack om saken. Hon är en tydlig ”Get things done” person och det är först när saker är gjorda som hon kan slappna av på riktigt. Ingen rast ingen ro när det kommer till denna tjej, det kan vi försäkra er om.