Cornelis Leckborn

Revisor
Sven Hultins gata 9c, 3tr
412 58 Göteborg
031-310 77 81
Cornelis Leckborn

En kille som är minst sagt idrottsgalen och har spelat fotboll hela sitt liv… Tyvärr hade han inte tillräckligt med talang för fotbollen så Cornelis provade även på golf och padel, men ska vi vara helt ärliga är han ganska medelmåttig på även det.

Cornelis började arbeta här på BoRevision i september 2020. Han kommer direkt från skolan men är trots det inte helt obekant med branschen då han redan på sidan av sina studier arbetade extra inom redovisning och revision. Om du frågar Cornelis vad han anser är viktigt att erbjuda våra kunder så kommer han att svara ” att veta vad kunden efterfrågar när den själv inte vet det”, och såklart är det något som han strävar efter i alla kundrelationer, att alltid ligga steget före.

En person som är både glad, samarbetsvillig och noggrann är en person man gärna vill ha med i sitt team, något som Cornelis minst sagt är. Efter många år som fotbollsspelare är Cornelis en riktig lagspelare som kan se vad dem han arbetar med kan vara i behov av, något vi värdesätter högt.