Erik Davidsson

Partner
Vasagatan 46, 4tr
111 20 Stockholm
08 – 737 90 42
Erik Davidsson

Ett lugn fyller rummet när Erik kliver in, med sin ibland lite drastiska humor kan han gå från knappnålstyst rum till ett rum fullt av skratt. Han är minsann inte rädd för att bjuda på sig själv. Han lever efter filosofin ”man lär sig något nytt varje dag”.

Erik hamnade av en slump hos BoRevision 2007 och blev sedan kvar då han fastnade för den stora variationen av frågeställningar som kan förekomma i denna associationsform. Före BoRevisiontiden jobbade Erik med bland annat riskkapitalinvesteringar under ett tiotal år och dessförinnan revison och utredningar på ett större revisionsbolag, men även som interims-CFO på ett IT-företag. Erik har suttit i styrelser i bostadsrättföreningar och ett dussintal bolag och vet hur viktigt det är med tillgänglighet av en revisor. Det är även viktigt att se möjligheter och det enskilda företagets specifika förutsättningar. Utöver revision har Erik ett stort hjärta för utredningar och utbildning, att sprida kunskap om Brf som associationsform är lite som grädden på moset.

Erik en analytisk person med bred erfarenhet och som alltid har ett stort engagemang i det han gör. Han har själv bott i och suttit i styrelsen för tre olika föreningar och för honom är det viktiga att göra skillnad, för den enskilda personen som för ett helt samhälle.