Jörgen Götehed

VD / Partner
Vasagatan 46, 4tr
111 20 Stockholm
08 – 737 90 32
Jörgen Götehed

Jörgen är en person som bjuder upp till dans när han inte spenderar tiden på landet med sina fina samlarbilar som han gärna tar en svängom med när vädret tillåter. Dra inga förhastade slutsatser… Han är ibland torr som en mandelkubb.

Av en tillfällighet började Jörgen på BoRevision 1996, en visit som skulle inneburit ett gästspel blev istället ett långvarigt hem då hans intresse för Brf fångades totalt. Tillgänglighet med förnuft och omtanke är något som präglar Jörgens vardag och fortfarande efter nästan 25 år i branschen möter han dagligen nya frågeställningar, utmaningar och lär sig nya saker om föreningsformen och om själva bostadsrätten i sig. Han brinner för alla brf-frågor, men ett viktigt område som han ofta funderar över är hur regelverk, årsredovisningar och annan information ska vara utformade för att den ”vanliga” människan ska förstå.

Jörgen beskrivs som en målinriktad, uthållig och kunnig person som brinner för att få med ”Bostadsrätt” som en del i skolans läroplan. Han finns alltid där för sina kunder, i med- och motgångar.