Katya Waher

Administratör
Vasagatan 46, 4tr
111 20 Stockholm
08 – 737 90 45
Katya Waher

Berest är minst sagt vad Katya är, hon har bland annat bilat genom stora delar av Sydamerika, alltifrån Colombia, Peru, Atacama-öknen i Chile till Patagonien i söder och vart nästa resa bär av vet man aldrig med henne.

Katya började på BoRevision i januari 2009, då som vikarie för dåvarande ekonomiansvarig. När vikariatet led mot sitt slut fick hon möjligheten att börja arbeta som revisor. Sedan den tiden har hon hunnit med allt från att vara mammaledig till att jobba utomlands hela tre år och när hon sedan kom tillbaka till BoRevision började hon återigen som revisor men övergick snart till att bli ekonomiansvarig, vilket hon varit de tre senaste åren. Redovisning och löner ligger Katya varmt om hjärtat och hon arbetar varje dag för att underlätta livet för våra kunder så att de kan sova gott om natten.

Här har vi en person som alltid gillat siffror. För Katya är det väldigt givande att kunna hjälpa människor förstå innebörden i vad som står i ekonomiska rapporter och inte helt otippat beskrivs Katya som en strukturerad, målinriktad, nyfiken och kommunikativ människa.