Maria Sukhova

Revisor
Vasagatan 46, 4tr
111 20 Stockholm
08 - 737 90 48
Maria Sukhova

Uppe bland molnen kan vi bokstavligen hitta Maria emellanåt. På hennes fritid tillbringar hon mycket tid med sin stora hobby fallskärmshoppning och instruerar gärna andra att falla fritt i luften. Det är bara att ta det där extra lilla klivet ut ur planet and off you go.

Maria kände att hon ville vidga sina vyer efter ett tag som statistiker i ett kvalitetsregister och började därför arbeta hos BoRevision hösten 2019. Maria är en kompetent revisor som alltid jobbar med kundens behov som utgångspunkt och är en person som så gott som alltid vill vara tillgänglig för sina kunder och jobbar även för att alltid ge relevanta svar för den specifika situationen. Att jobba med Brf är komplext och man måste som revisor alltid fortsätta vilja utvecklas, något Maria varje dag strävar efter.

Att själv ha erfarenhet av styrelsearbete underlättar Marias förståelse för kundens perspektiv under hennes granskningar då hon själv varit en medlem i en Brf. Maria är en vänlig, hjälpsam och problemlösningsorienterad person som alltid har en stor portion glädje i vardagen.