Ola Trané

Revisor
Vasagatan 46, 4tr
111 20 Stockholm
08 – 737 90 47
Ola Trané

Borta bra men hemma bäst, det är fråga Ola ställer sig emellanåt. Ola har BoRevisions mest gröna fingrar och gillar att spendera tid på landet där han kan sköta om sina vackra blommor. Dock finns det något han gillar ännu mer, nämligen att resa till varmare länder långt bort i öst.

Februari 2013 var startskottet för Ola här på BoRevision och han blev snabbt en trygg punkt i företaget med sin unika kunskap. För Ola är det viktigt att vara flexibel i sitt arbete, han anser även att det är viktigt att bemöta kunder och kollegor på ett sätt som bygger ett förtroende parterna emellan. Jobba kontorstider är inget för Ola, det klassiska 24/7-uttrycket passar väl in på hans beskrivning då hans motto är att finnas tillgänglig för sina kunder, något som han anser är en grundsten vid en kundrelation.

Flexibel, positiv och hjälpsam, här har vi Ola. Han som alltid gör sitt yttersta för både sina kunder och kollegor för att göra så gott som alla nöjda. Han är alltid på språng med både det ena och det andra så nog är det tur att vi digitaliserat oss.