Per-Erik Gillberg

Revisor, Kontorschef Malmö
Stortorget 25
211 34 Malmö
040 – 630 26 34
Per-Erik Gillberg

Per-Erik är hör och häpna en gammal svensk ungdomsmästare i schack men tiden går och han föredrar nuförtiden att tillbringa sina helger på Casinot och spela poker eller vara i skogen med sina hundar.

Per-Erik, eller som vi kallar honom PEG, började hos BoRevision 2007 och har sedan dess skött om både det ena och det andra inom företag, han är vår främsta IT-expert, så ”uppstår ett problem… Ring PEG”. Per-Erik brinner extra för problematiken kring nybyggnationer samt även äkta/oäkta frågeställningar när det kommer till brf:er. Han jobbar för kunden, så att de alltid ska komma tillbaka och vilja ha mer, han jobbar för långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Analytisk och trevlig är något som Per-Erik verkligen är, han har även självdistans till sig själv och påstår att utöver denna sida så är han en liten butter och tvär gubbe, vilket är charmigt i sig. Vid revision tänker han hela tiden på föreningens bästa. Det gäller att ta tillvara på medlemmar och andra intressenters intressen, detta är hans ledstjärna vid revision.