Pia Andersson

Revisor
Köpmangatan 28
852 32 Sundsvall
060 – 620 10 07
Pia Andersson

Inte behöver man vara italienare för att baka som en italienare. I det facket placerar vi Pia, en person som är en riktig djävul på italienska nötskorpor. Så har du vägarna förbi Sundsvall, stanna till på kontoret och be om en smakbit eller två.

Den 1 september 2001 började Pia på BoRevision. Sedan den dagen har hon varit med om en och annan spännande historia, som bland annat den gången hon blev vägledd av räddningshelikoptern över Skuleberget en sen vinterkväll i snöstorm, påväg mot Umeå för en granskning. För Pia handlar jobbet om att skapa mervärde för våra kunder genom att verkligen kunna branschen i sig, vilket inte alltid är så enkelt. Hon anser även att det är viktigt att vara aktiv i utveckling av relevanta regelverk för bostadsrättsföreningar, ur ett redovisningsperspektiv. Pia brinner helt enkelt för redovisningsfrågor.

Att Pia är ruskigt erfaren är inget snack om saken. Hon är en positivt, analytisk och fokuserad person som i sitt jobb är väldigt saklig, objektiv och rationell. Något vi alla söker hos en revisor, så här har ni henne. En revisor att räkna med.