Richard Ohlsson

Revisor
Köpmangatan 28
852 32 Sundsvall
060 - 750 10 18
Richard Ohlsson

Richard är en kille som alltid har många bollar i luften. Sommar, höst, vinter eller vår så har Richard alltid något som ska göras. Något han däremot helst undviker är av någon anledning baklängeskullerbyttor. Han är helt enkelt Svensk antimästare i baklängeskullerbyttor.

Richard började arbeta på BoRevision vintern 2015. Han kom i kontakt med BoRevision första gången när han själv arbetade hos en bostadsrättsförvaltare och insåg där och då att detta var ett företag för honom. För Richard handlar vårt arbete mycket om att vara lyhörd och verkligen lyssna till våra kunder då vi trots allt jobbar med deras vardag. Han vill med sin kompetens hjälpa till att navigera rätt bland alla lagar och regler och samtidigt lyssna till vart föreningen vill ta sig i framtiden. Hans förhoppningar är att fler vågar ta chansen att engagera sig i sina föreningar med hjälp av vår specialkompetens.

Tanken på revisorn som en stelbent paragrafryttare är dags att slänga på historiens skräphög. Richard är en problemlösare som är både glad och lyhörd och är väldigt duktig på att lyssna på vad våra kunder tycker, tänker och vill.