Revisor till BoRevision // Göteborg

Revisor till BoRevision Göteborg

Nu söker vi dig som vill hjälpa oss bli hjältar inom revision; vi är nämligen Sveriges största revisorer Nu söker vi dig som vill hjälpa oss bli hjältar inom revision; Vi är nämligen Sveriges enda revisorer som inriktar sig på bostadsrättsföreningar och ekonomiska föreningar. BoRevision är ett familjärt bolag där vi utgår från ledord som förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete – och på så sätt har vi lyckats vara relevanta i nästan 90 år. Tillsammans är vi runt 40 anställda som är fördelade på våra kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Uppsala och Örebro. Trots avståndet mellan oss fortsätter vi att arbeta som ett enda företag, något vi värdesätter högt. Tillsammans med Oddwork söker vi nu nya kompetenta medarbetare som vill bli en del av vårt gäng. Vill du jobba i en dynamisk miljö och samtidigt bygga ett företag i världsklass? Ja, då kanske det är du som kliver in på Sven Hultins gata 9c i Göteborg som vår nya revisor!

Som Revisor

Har du ett par års erfarenhet inom revision eller är färsk från utbildning? Perfekt! Som vår nya Är du precis klar med din utbildning eller har något års erfarenhet? Som medarbetare hos oss kommer du bidra med din expertis inom revision med fokus på bostadsrättsföreningar – få in bokslutsmaterial och årsredovisning samt revidera och gå igenom protokoll. Men framförallt blir du en del av ett team där vi lyckas och misslyckas tillsammans. Din resa kommer starta med introduktionsveckor där man får gå bredvid en av våra mer erfarna revisorer och på sikt få sin egen kundstock. För att lyckas i rollen krävs laget-före-jaget-mentalitet och att du har lätt för att kommunicera med människor, oavsett bakgrund. Vi är nio kollegor som nu letar efter nya lagspelare. Personen som värderar samarbete lika högt som ordning och reda i sitt Excel-ark. Vi sitter på ett företagshotell tillsammans med andra bolag där gemenskapen sinsemellan är väldigt stor och skratten genuina.

Vi söker dig som… 

…trivs bäst som en del av en grupp. Vi tror att du är social och prestigelös, trygg och lugn. Du som ser möjligheter i alla utmaningar och vill att alla ska bli bättre – tillsammans. Med din analytiska blick och hjärta av engagemang, tror vi att du värdesätter work-life-balance som i sin tur bidrar till en positiv och öppen stämning på jobbet. Om så är fallet, är vi helt rätt för varandra!

Våra önskemål till dig:

Varför BoRevision?
Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn. Människor som trivs tillsammans, har roligt och kan kommunicera kommer att ta sig till oändliga höjder – detta är något vi tror på. Att arbeta här innebär att du kan växa och utvecklas i en dynamisk bransch, tillsammans med ett stöttande team. Vi har tre årliga träffar då vi samlas från alla kontoren och utbyter erfarenheter och har det trevligt ihop. Nu växer vi i Göteborg och ser innerligt fram emot att välkomna vår nya kollega: är det du? Testa och sök idag!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-04-28

ANSÖKAN SKICKAS TILL: jobb@borevision.se

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Lär känna några av oss som arbetar här

Joakim Häll

Träffa vår kontorschef Joakim Häll

Adnin Ali

Träffa vår revisor Adnin Ali

Niclas Wärenfeldt

Träffa vår partner Niclas Wärenfeldt.