Revisor till BoRevision // Göteborg

Revisor till BoRevision Göteborg

Vill du jobba i en dynamisk miljö och samtidigt bygga ett företag i världsklass? Ja, då kanske det är du som kliver in på Barnhusgatan 1 i Göteborg som vår nya kollega!

BoRevision Sverige är ett familjärt bolag som genomsyras av ledorden förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete – och på så sätt har vi lyckats vara relevanta i 90 år. Idag är vi marknadsledande inom revision av bostadsrättsföreningar med ca 40 anställda fördelade i Göteborg, Malmö, Sundsvall, Uppsala och Örebro. Trots det geografiska avståndet mellan oss fortsätter vi att arbeta som ett enda företag, något vi värdesätter högt. Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn.

Som Revisor

Är du precis klar med din utbildning eller har några års erfarenhet? Vi söker en ny kollega som tillsammans med oss kommer att bidra och blir en expert inom revision med fokus på bostadsrättsföreningar!

Vi är 12 kollegor som nu letar efter nya lagspelare! Som medarbetare hos oss kommer du bidra med din kunskap inom revision med fokus på bostadsrättsföreningar och ansvara för alltifrån bokslutsmaterial och årsredovisning till revideringar och gå igenom protokoll. Men framför allt blir du en del av ett team som vågar och lyckas tillsammans. Din resa kommer starta med introduktionsveckor där du får gå bredvid en av våra mer erfarna kollegor. På sikt kommer du ansvara för din egen kundstock. För att lyckas i din nya roll krävs laget-före-jaget-mentalitet och att du har lätt för att kommunicera med andra oavsett bakgrund.

Vi söker dig som… 

…trivs bäst som en del av en grupp. Vi tror att du är social och prestigelös, trygg och lugn. Du som ser möjligheter i alla utmaningar och vill att alla ska bli bättre – tillsammans. Med din analytiska blick och hjärta av engagemang, tror vi att du värdesätter work-life-balance som i sin tur bidrar till en positiv och öppen stämning på jobbet. Om så är fallet, är vi helt rätt för varandra!

Våra önskemål till dig:

Varför BoRevision?
Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn. Människor som trivs tillsammans, har roligt och kan kommunicera kommer att ta sig till oändliga höjder – detta är något vi tror på. Att arbeta här innebär att du kan växa och utvecklas i en dynamisk bransch, tillsammans med ett stöttande team. Nu växer vi i Göteborg och ser innerligt fram emot att välkomna vår nya kollega: är det du? Testa och sök idag!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se  (för frågor om tjänsten, ej ansökningar) Se mer: Revisor till BoRevision // Göteborg – Oddwork
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

ANSÖKAN SKICKAS TILL: jobb@borevision.se

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Lär känna några av oss som arbetar här

Joakim Häll

Träffa vår kontorschef Joakim Häll

Adnin Ali

Träffa vår revisor Adnin Ali

Niclas Wärenfeldt

Träffa vår partner Niclas Wärenfeldt.