Revisor till BoRevision // Örebro

Revisor till BoRevision Örebro

Nu söker vi dig som vill hjälpa oss bli hjältar inom revision! Vi är nämligen marknadsledande inom revision av bostadsrättsföreningar. BoRevision är ett familjärt bolag där vi utgår från ledord som förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete – och på så sätt har vi lyckats vara relevanta i 90 år. Tillsammans är vi runt 50 anställda på våra kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Uppsala och Örebro. Trots geografiskt avstånd arbetar vi som ett enda team, något vi värdesätter högt. Tillsammans med Oddwork söker vi nu nya kompetenta medarbetare som vill bli en del av vårt gäng. Vill du jobba i en dynamisk miljö och samtidigt bygga ett företag i världsklass? Ja, då kanske det är du som kliver in på Nygatan 20 B i Örebro som vår nya revisor!

Som Revisor

Är du precis klar med din utbildning eller har några års erfarenhet av arbete inom redovisning eller revision? Som medarbetare hos oss kommer du få utveckla en expertkompetens inom revision med fokus på bostadsrättsföreningar, men framförallt blir du en del av ett team där vi lyckas och lär oss tillsammans. Din resa startar med en introduktionsperiod i nära samarbete med våra erfarna revisorer för att på sikt utvecklas i en roll som kundansvarig revisor.

För att lyckas i rollen krävs laget-före-jaget-mentalitet och att du är en utåtriktad person som har lätt för att kommunicera med människor, oavsett bakgrund. Hos oss kommer du in som ett bollplank till våra kunder från start och därför behöver du vara en god kommunikatör – så att du kan få andra att förstå ekonomi som kanske inte är lika intresserade av det som du. Vi är idag fem kollegor på kontoret med alltifrån något års erfarenhet inom revision till betydligt längre än så. Med andra ord kommer du att få lära dig en hel del. Vi sitter på ett kontorshotell i centrala Örebro med närhet till samtliga kommunikationer.

Vi söker dig som… 

…trivs bäst som en del av en grupp. Vi tror att du är social och prestigelös, trygg och lugn. Du som ser möjligheter i alla utmaningar och vill att alla ska bli bättre – tillsammans. Med din analytiska blick och hjärta av engagemang, tror vi att du värdesätter work-life-balance som i sin tur bidrar till en positiv och öppen stämning på jobbet. Om så är fallet, är vi helt rätt för varandra!

Våra önskemål till dig:

Varför BoRevision?
Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn. Människor som trivs tillsammans, har roligt och kan kommunicera kommer att ta sig till oändliga höjder – detta är något vi tror på. Att arbeta här innebär att du kan växa och utvecklas i en dynamisk bransch, tillsammans med ett stöttande team. Vi har under året några träffar då vi samlas från alla kontoren och utbyter erfarenheter och har det trevligt ihop. Nu växer vi i Örebro och ser innerligt fram emot att välkomna vår nya kollega: är det du? Sök idag!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Örebro
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar) Se mer: Revisor till BoRevision // Örebro – Oddwork
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-04-30

ANSÖKAN SKICKAS TILL: jobb@borevision.se

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Lär känna några av oss som arbetar här

Joakim Häll

Träffa vår kontorschef Joakim Häll

Adnin Ali

Träffa vår revisor Adnin Ali

Niclas Wärenfeldt

Träffa vår partner Niclas Wärenfeldt.