Revisor till BoRevision // Örebro

Revisor till BoRevision Örebro

Redo att växa i en dynamisk miljö på Sveriges ledande revisionsbolag med inriktning bostadsrättsföreningar? Nu söker vi en ny medarbetare som vill hjälpa oss att bli hjältar inom revision och bygga ett företag världsklass. Intresserad? Då kanske det är du som kliver in på Nygatan 20 B i Örebro som vår nya kollega!

BoRevision Sverige är ett familjärt bolag som genomsyras av ledorden förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete – och på så sätt har vi lyckats vara relevanta i 90 år. Idag är vi marknadsledande inom revision av bostadsrättsföreningar med ca 40 anställda fördelade i Göteborg, Malmö, Sundsvall, Uppsala och Örebro. Trots det geografiska avståndet mellan oss fortsätter vi att arbeta som ett enda företag, något vi värdesätter högt. Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn.

Som Revisor

Är du precis klar med din utbildning eller har tidigare erfarenhet av arbete inom redovisning eller revision? Perfekt! Vi söker nämligen både blivande och erfarna revisorer! Som medarbetare hos oss kommer du få utveckla en expertkompetens inom revision med fokus på bostadsrättsföreningar – men framför allt blir du en del av ett team där vi vågar och lyckas tillsammans. Din resa startar med en introduktionsperiod i nära samarbete med våra erfarna kollegor för att på sikt utvecklas i en roll som kundansvarig revisor. För att trivas och lyckas hos oss krävs laget-före-jaget-mentalitet och att du har lätt för att kommunicera med andra oavsett bakgrund. Då du kommer agera bollplank till våra kunder redan från start behöver du även vara en god kommunikatör som kan få andra, som kanske inte är lika insatta som du, att förstå ekonomi. Vi är idag fem kollegor på kontoret med alltifrån något års erfarenhet inom revision till betydligt längre än så. I sällskap av våra två kontorshundar sitter vi på ett kontorshotell i centrala Örebro med närhet till samtliga kommunikationer.

Vi söker dig som… 

…trivs bäst som en del av en grupp. Vi tror att du är social och prestigelös, trygg och lugn. Du som ser möjligheter i alla utmaningar och vill att alla ska bli bättre – tillsammans. Med din analytiska blick och hjärta av engagemang, tror vi att du värdesätter work-life-balance som i sin tur bidrar till en positiv och öppen stämning på jobbet. Om så är fallet, är vi helt rätt för varandra!

Våra önskemål till dig:

Varför BoRevision?
Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn. Människor som trivs tillsammans, har roligt och kan kommunicera kommer att ta sig till oändliga höjder – detta är något vi tror på. Att arbeta här innebär att du kan växa och utvecklas i en dynamisk bransch, tillsammans med ett stöttande team. Nu växer vi i Örebro och ser innerligt fram emot att välkomna vår nya kollega: är det du? Testa och sök idag!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Örebro
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se  (för frågor om tjänsten, ej ansökningar) Se mer: Revisor till BoRevision // Örebro – Oddwork
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

ANSÖKAN SKICKAS TILL: jobb@borevision.se

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Lär känna några av oss som arbetar här

Joakim Häll

Träffa vår kontorschef Joakim Häll

Adnin Ali

Träffa vår revisor Adnin Ali

Niclas Wärenfeldt

Träffa vår partner Niclas Wärenfeldt.