Business Administrator till BoRevision // Stockholm

Business Administrator till Borevision i Stockholm

Redo att utvecklas i en flexibel roll på ett ledande och växande revisionsbolag med inriktning bostadsrättsföreningar? Nu söker vi en ny kollega med en stark nyfikenhet och hungrigt driv som vill hjälpa oss att bli hjältar inom revision. Intresserad? Då kanske det är du som kliver in på vårt centrala kontor på Kungsgatan 71 som vår nya Business Administrator!

BoRevision är ett familjärt bolag som genomsyras av ledorden förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete – och på så sätt har vi lyckats vara relevanta i 90 år. På Stockholmskontoret är vi idag 12 personer som jobbar nära och tillsammans för att verka för en tryggare Brf-värld. Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn. För vi tror att människor som kan kommunicera, trivs och har roligt ihop, kommer att ta sig till oändliga höjder.

Som Business Administrator

Hos oss kommer du spela en viktig roll i att driva vår organisation till nya höjder och agera stöttepelare för våra konsulter och ledningsgrupp för att ta oss framåt. Här väntar ett brett spann av uppgifter på dig som trivs med att variera mellan administrativa och operativa uppdrag. Här kommer du nämligen få syssla med alltifrån fakturering och uppföljning av rapporter till leverantör-och kundreskontra. Dessutom kommer du stötta ledningsgruppen i arbetet med att driva bolaget framåt och bidra till en god stämning och sammanhållning på avdelningen genom olika aktiviteter och event. För att trivas och växa hos oss tror vi att du är en prestigelös och framåtlutad person med ett starkt driv att lära dig nya saker. Du tycker om att ha en varierande vardag där du ena stunden kontrollerar en faktura, för att i andra köpa påskägg eller hjälpa till att planera nästa företagsevent. Till sist vill du vara en del av en snabbrörlig start-up miljö där du är med och påverkar med dina idéer och utvecklas tillsammans med bolaget. Vår verksamhet har ett naturligt varierande tempo över året, där du under vårens högsäsongsperiod behöver vara beredd på att lägga i en extra växel, men under sommaren och hösten när det är lugnare kan växla ner med en längre ledighet. På kontoret i Stockholm är vi just nu 12 kollegor som alla jobbar med en stor variation av bostadsrättsföreningar i Stockholm. Är du vår nästa kollega?

Vi söker dig som… 

…trivs bäst som en del av en grupp. Vi tror att du är social och prestigelös, trygg och lugn. Du som ser möjligheter i alla utmaningar och vill att alla ska bli bättre – tillsammans. Med din analytiska blick och hjärta av engagemang, tror vi att du värdesätter work-life-balance som i sin tur bidrar till en positiv och öppen stämning på jobbet. Om så är fallet, är vi helt rätt för varandra!

Våra önskemål till dig:

Varför BoRevision?
Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn. Människor som trivs, kan kommunicera och har roligt tillsammans kommer att ta sig till oändliga höjder – detta är något vi tror på. Att arbeta här innebär att du kan växa och utvecklas i en dynamisk bransch tillsammans med ett stöttande team. Nu växer vi i Stockholm och ser innerligt fram emot att välkomna vår nya kollega, är det du? Sök idag!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar) Se mer: Business Administrator till BoRevision // Stockholm – Oddwork
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

ANSÖKAN SKICKAS TILL: jobb@borevision.se

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Lär känna några av oss som arbetar här

Joakim Häll

Träffa vår kontorschef Joakim Häll

Adnin Ali

Träffa vår revisor Adnin Ali

Niclas Wärenfeldt

Träffa vår partner Niclas Wärenfeldt.