Afrodita Cristea

Revisor
Stortorget 25
211 34 Malmö
040 – 630 26 35
Afrodita Cristea

Skulle din dag vara grå och tråkig vet vi exakt vem du bör ringa, Afroditas glädje är som ingen annans och hon lättar alltid upp din dag. Hon är inte bara en glädjespridare utan även BoRevisions alldeles egna fotograf. Vi brukar säga att finns det inte med på någon av Afroditas foton, har de aldrig hänt.

2011 anslöt sig Afrodita till BoRevision och har sedan dess tagit kunder som kollegor med storm. Hon är personen som alltid anstränger sig för att göra något positivt för någon annan, alltifrån att anpassa sig utifrån andras önskemål till att ge rådgivning och vägledning. Att vara tillmötesgående och vara professionell i sin roll och ta kunden på allvar är något Afrodita alltid strävar efter. Vill du ha en expert på regelverket K2 är Afrodita personen att räkna med då hon brinner lite extra för just detta område.

Afrodita en strukturerad, arbetsam och minst sagt en serviceminded person som alltid gör det yttersta för att vara tillgänglig för våra kunder och svara på deras frågor. Här har ni en person som värdesätter god kommunikation.