Våra tjänster

Behöver din förening en revisor?

Vi på BoRevision är även vana vid att hantera diverse konsultuppdrag utanför den revisionsram vi i huvudsak arbetar med. Vi arbetar utöver ovannämnda med analyser av redovisning och ekonomi samt framtagning av underlag inför fusioner och andra väsentliga transaktioner – där vår långvariga närvaro kan komma sig väl till pass.

Siffror, diagram och grafer berättar historier om händelser och mänskliga beslut. Sedan 1932 har vi utfört revision för landets bostadsrättsföreningar och andra ekonomiska föreningar. Vi vill ge er råd och peka er i rätt riktning men även påminna om att er förening är något väl värt att vårda.

Vi erbjuder i huvudsak vår expertis inom revision till bostadsrättföreningar samt ekonomiska föreningar, men finns även till hands när andra revisionsnära tjänster efterfrågas. Vi levererar inte enbart oberoende utredningar avseende föreningens ekonomiska situation, utan erbjuder även målgruppsanpassande kurstillfällen som syftar till att höja kunskapsnivån för alla inblandade.

Trygghet

Revision

Vi specialiserar oss på revision och utredningar för bostadsrättsföreningar.
Detta gör oss unika bland svenska revisorer.

Kunskap

Utbildning

Hur ska en årsredovisning läsas? Vad innefattar styrelsens ansvarsfrågor? Vi anordnar målgruppsanpassade kurstillfällen.

Erfarenhet

Konsulttjänster

Redovisning, associationsrätt eller utredningar – BoRevision utför konsulttjänster för bostadsrättsföreningar.

Varför välja BoRevision?

BoRevision är ett naturligt val för dig och din förening på grund av den långa erfarenhet våra unika specialister besitter.
Vi samarbetar över hela landet för att tillsammans med er skapa en tryggare Brf-värld.

Vill du veta mer?

Fyll i telefonnummer eller mailadress så hör vi av oss.