Åsa Axell

Revisor
Nygatan 20 B, 1 tr
702 11 Örebro
019 – 500 99 97
Åsa Axell

Letar ni efter en person som håller huvudet kallt i de flesta situationer eller varför inte en rutinerad dykare? Då har ni minst sagt hittat rätt. Åsa har länge gillat att spendera tid under vattnet och vad vore livet utan lite action i vardagen. Frågar ni Åsa skulle svaret vara inget.

Åsa har jobbat med revision och rådgivning åt alla möjliga företag i över 25 år och började sin resa på BoRevision 2014. Kundservice för henne innebär engagemang och tillgänglighet, att jobba 8–17 är inte alltid fallet när de kommer till Åsa. Engagemang för Åsa betyder att hon vill hjälpa styrelser att förstå hur föreningen ska må bra och fortsätta bibehålla denna position. Det bästa hon vet är att hjälpa andra att förstå! Det där klirret när polletten trillar ner – det brinner hon för!

Söker du en konventionell byråkrat? Då kan du leta vidare… Åsa beskrivs som jordnära, engagerad och personlig. Hon är bra på att förklara och prata så att alla förstår och gör gärna djupdykningar om så behövs. Hon är inte den som viker sig när det uppstår ett problem, för problem är till för att lösas.