Carina Eriksson

Revisor
Sven Hultins gata 9c, 3tr
412 58 Göteborg
031 – 755 80 01
Carina Eriksson

Att Carina är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, det kan nog varenda person som känner henne skriva under på. Carina har under 10 år utövat Cheerleadning och där vunnit flertalet tävlingar och samlat på sig över 20 medaljer och kanske kan detta vara svaret på hennes vinnarskalle…

Carina började jobba på BoRevision i januari 2014, vilket var hennes första jobb efter examen och förhoppningsvis hennes enda. För Carina är det viktigt att man alltid gör det lilla extra för kunden och hon är behjälplig oavsett förutsättningar, även i situationer som är lite brådskande lyckas hon alltid lösa det i tid. Hon brinner lite extra för ökad förståelse i styrelsearbete, hon arbetar gärna med styrelser kring formalia och tillvägagångssätt under ett verksamhetsår men även om vilka förväntningar som finns av en styrelse.

Carina beskrivs som en person som är ordningsam, lösningsorienterad och har ett ovanligt bra sifferminne. Hon gör alltid väldigt mycket för våra kunder och de grundar sig till stor del i att hon helt enkelt är en hjälpsam person och hon gör det jämt med ett stort leende på läpparna.