Caroline Andersen

Revisor
Köpmangatan 28
852 32 Sundsvall
060 - 785 68 31
Caroline Andersen

Här har ni en tjej som brinner för sina växter (och sin katt), och om ni någon gång hör ryktet att hon … grät när hennes fiolfikus tappade bladen så är det bara rykten, i alla fall om man frågar henne, frågor ni oss är det sant.

Caroline började på BoRevision i oktober 2019 då hon efter en tid som redovisningsekonom på just bostadsrättsföreningar kände att hon ville jobba på andra sidan bordet. Som revisor vill Caroline vara ett stöd för att navigera i Brf-världen för ekonomer såväl som styrelser. Genom att kvalitetssäkra förvaltning och årsredovisning hjälper Caroline till att i framtiden ge ett mervärde för eventuella köpare då vi jobbar med ett dokument som är av stor vikt. Att Caroline brinner för ekonomi i Brf:er är inget snack om saken, hon tycker att revision i sin helhet är mycket spännande och givande.

Vetgirig, positiv och noggrann är tre fina egenskaper som en revisor har stor nytta av och Caroline är en av dem där dessa ord passar in som handen i handsken. För att fortsätta på Carolines favoritämne så är det inte att förglömma att; plantor renar luften – ren luft är en förutsättning för bra revision. Det är sedan gammalt.