Emil Persson

Revisor
Sven Hultins gata 9c, 3tr
412 58 Göteborg
031 - 755 80 04
Emil Persson

Att sjunga är Emils hemliga vapen, i alla fall när det saknas publik. Då är han rent ut sagt en helt otrolig sångare, i alla fall om du frågar honom själv. Något han däremot gärna gör med publik eller kanske kallar man det sällskap… är att laga riktig god mat, men framförallt avnjuta den.

Emil började på BoRevision hösten 2017 och blev snabbt en stor del av gänget i Göteborg och med hans goa skratt charmade han snart hela företaget och tro oss när vi säger att det inte tar många minuter innan man skrattar tillsammans med honom. Miljöanpassning och långsiktig förvaltning för ett stabilt boende är något som Emil jobbar hårt för och genom tillgänglighet för rådgivning och stöttning så hoppas Emil kunna uppnå detta tillsammans med våra kunder.

Emil är en positiv person som är både lyhörd och tillmötesgående och jobbar efter mottot ”tillsammans löser vi allt”, vilket är ett motto alla kan lära av och självklart något vi andra på företaget kan skriva under på. Man är alltid starkare tillsammans.