Utbildning

Hur läser man en årsredovisning? Vad innefattar egentligen styrelsens ansvarsfrågor?

Kurs för förtroendevalda revisorer

Vilket kunskapsbehov finns inom er förening? Med tillgång till en förtroendevald revisor i föreningen underlättas det dagliga ekonomiska arbetet för föreningens medlemmar. Utbildning av just förtroendevalda revisorer är en av många utbildningar som hålls i BoRevisions regi.

Bor du i en förening och sitter inte i styrelsen? Då kan just Du bli förtroendevald revisor. Den förtroendevald revisorns uppgift är att komplettera den externa yrkesrevisorns granskning och uppföljning av styrelsens arbete. Vår populära utbildning för förtroendevald revisor anordnas på flertalet orter, så kika var den närmste finns för dig.

Utbildning för styrelser

Vi håller även anpassade utbildningar för styrelser i grundläggande ekonomi. Vid dessa kurstillfällen vill vi bringa klarhet i hur en årsredovisning kan läsas och vad styrelsens ansvarsfrågor består av. Har ni några frågor som snurrar runt i huvudet, vill vi hjälpa er att lösa dem.

Företagsanpassade utbildningar

Utifrån våra kunders önskemål arrangerar vi helt företagsanpassade utbildningar för personal som jobbar inom ekonomi eller andra personalgrupper hos exempelvis förvaltare och andra branschorganisationer. Det kan röra sig om heltäckande utbildningspaket såväl som kortare seminarier där vi informerar om aktuella nyheter. Vad än Ni söker, vill våra specialister hjälpa Er.

Våra aktuella kurser

Styrelsens arbete

Lära dig att bättre förstå en bostadsrättsförenings styrelse arbete.

Bostadsrättsjuridik

Lära dig att bättre förstå en bostadsrättsförenings juridik.

Ekonomi för bostadsrättsföreningar

Lära dig att bättre förstå en bostadsrättsförenings ekonomi.

Grundkurs i revision

Kurs för dig som är förtroendevald revisor.

Våra tjänster

Revision

Vi specialiserar oss på revision och utredningar för bostadsrättsföreningar.
Detta gör oss unika bland svenska revisorer.

Utbildning

Hur ska en årsredovisning läsas? Vad innefattar styrelsens ansvarsfrågor? Vi anordnar målgruppsanpassade kurstillfällen.

Konsulttjänster

Redovisning, associationsrätt eller utredningar – BoRevision utför konsulttjänster för bostadsrättsföreningar.